Borneostraat

Luxe en compleet gerenoveerd appartement van ca. 66 m2 met 2 slaapkamers, een ruim balkon van ca. 7 m2 op het zuiden en een berging, gelegen op eigen grond!

Bij de renovatie van dit appartement is aan alles gedacht. Zo is de woning bijvoorbeeld goed geïsoleerd. Zowel geluids- als thermische-isolatie is aangebracht bij de verbouwing. De kozijnen zijn gemaakt van hardhout en voorzien van HR-glas. Op de vloer is magnesiet aangebracht wat tevens ook een goede geluidsisolator is.
Verder is er gekozen voor een luxueuze afwerking. Zo ligt er door de gehele woning een mooie eikenhouten vloer en zijn er hoge plinten. Ook zijn er charmante paneeldeuren en inbouwspots geplaatst.

Indeling
Het appartement kenmerkt zich door een zeer efficiënte indeling. Entree, u komt binnen op de eerste etage. Vanuit de hal heeft u toegang tot de verschillende vertrekken. De woonkamer met open keuken is aan de voorzijde van de woning. De keuken is op een dermate manier geplaatst dat het lijkt alsof deze in de muur valt. Verder is de keuken voorzien van allerlei inbouwapparatuur van AEG. Tegenover de keuken is nog een aparte kast gecreëerd die voor opslag kan worden gebruikt. De woonkamer is zeer royaal en biedt meer dan voldoende ruimte voor een grote zitopstelling en een eettafel. Bovendien is er geen directe bebouwing tegenover de woning dus u kan genieten van vrij uitzicht.
Aan de achterzijde van de woning zijn 2 slaapkamers gerealiseerd. De master bedroom is ruim van opzet en biedt toegang het het diepe balkon op het zuiden. De 2e slaapkamer is ook goed van formaat en heeft tevens toegang het het balkon.
De badkamer bevindt zich in het midden van de woning. Ook hier is de luxueuze afwerking terug te zien aan zaken zoals mat zwarte inbouwkranen etc. De badkamer is verder voorzien van een inloopdouche, wastafel en een handdoekradiator.
Vanuit de hal zijn nog de aparte WC en een kast voor uw wasmachine en droger toegankelijk.

Bovendien beschikt deze woning nog over een aparte beging van ca. 5 m2 op de begane grond. Dit is perfect om bijvoorbeeld zaken zoals uw fiets te stallen.

Omgeving
Het appartement ligt in de Indische buurt, vlakbij de prachtig opgeknapte Javastraat en het mooie Timorplein. De Borneostraat is een centrale straat en is een plezier voor het oog. De sfeervolle grote bomen en de oude panden maken het straatbeeld compleet. In de buurt openen overal nieuwe hippe winkeltjes, tentjes en terrasjes. Zo kunt u bijvoorbeeld een kop koffie drinken op het terras van de Coffee Company, lunchen bij Hartje Oost, dineren in restaurant Wilde Zwijnen en borrelen bij The Walter Woodbury Bar of de Biertuin. Een bioscoop (Studio K), bibliotheek en sportschool zijn om de hoek. Op loopafstand ligt de Dappermarkt en de molen van Brouwerij ’t IJ. Centrum en Amsterdam CS zijn binnen 10 minuten op de fiets bereikbaar. Het Muiderpoortstation is dichtbij en tram 14 brengt u naar het centrum. Met de auto zit u via de Piet Heintunnel in een mum van tijd op de Ring A10. Er is voldoende parkeerruimte en geen wachttijd voor het aanvragen van een parkeervergunning. Kortom: een mooie locatie in een populaire wijk!