Funenpark

Luxueus en hoogwaardig gerenoveerd appartement van ca. 57 m2 met lift en een spectaculair uitzicht, op een groene locatie in het centrum van Amsterdam!

Wonen op een zeer centrale locatie in het centrum, maar zonder het bekende ongemak van ouderwetse panden. Geen enorm steile trappen en altijd een gebrek aan natuurlijk daglicht, maar juist een lift en een brede opzet met grote ramen.
De enorme raampartijen zorgen niet alleen voor een overdaad aan licht, maar bieden ook een prachtig uitzicht op vele landmarks die Amsterdam rijk is. De indeling is bovendien zeer efficiënt te noemen, alle vierkantemeters hebben een zinvolle invulling gekregen.
Bij de renovatie is veel aandacht uit gegaan naar de details en afwerking. In het appartement ligt een eikenhouten vloer en zijn er inbouwspots aanwezig welke gedimd kunnen worden. Natuurlijk is er ook vloerverwarming aanwezig.

Indeling
Entree, op de begane grond stapt u in de lift naar de 6e verdieping. Bij binnenkomst in de woning wordt meteen duidelijk dat dit huis geen donkere hoekjes kent. De hal en de woonkamer worden van elkaar gescheiden middels een moderne glazenwand met stalen taatsdeur. Het woongedeelte beslaat in totaal een breedte van bijna 7 meter en is opgedeeld in een zit- en eetgedeelte. Door het toepassen van de glazen afscheiding tussen de woonkamer en de hal voelt bovendienhet extra ruim. Overal zijn slimme toepassingen te vinden zoals bijvoorbeeld een uitsparing voor uw tv. Wanneer u aan tafel zit of in de keuken staat dan komt het waanzinnige uitzicht pas echt tot zijn recht. Zo kan u zelfs de scheepsmasten van de 7 provinciën zien. De keuken is voorzien van allerlei inbouwapparatuur van o.a. Siemens zoals bijvoorbeeld een combimagnetron, inductiekookplaat en natuurlijk een Quooker. Het werkblad is gemaakt van composiet en er is veel bergruimte aanwezig.
Via de brede hal heeft toegang tot de slaapkamer. Deze is bovendien multifunctioneel te gebruiken. Het is bijvoorbeeld perfect om hier een werkplek te maken voor kantoor aan huis. De slaapkamer is zeer ruim van formaat en beschikt nog over een reeds aanwezige kast voor uw kleding. Ook vanaf hier geniet u weer van het bijzondere uitzicht, een feest om iedere dag mee wakker te mogen worden. De badkamer is toegankelijk vanuit de hal en beschikt over een inloopdouche en wastafel. Ook hier zijn weer slimmigheden toegepast zoals een extra nis in de douche. Verder zijn er in de hal zijn nog een separaat toilet, een bergkast en een kast voor wasmachine en droger aanwezig.

Omgeving
Het Funenpark is bijzonder wonen in een parkachtige omgeving in het centrum van de stad, geheel autovrij. Moderne prijswinnende architectuur, ruimtelijk en een veilige speelplek voor kinderen op een geweldige locatie. Het project bestaat uit 16 kleinschalige appartementsgebouwen met een hoofdgebouw langs het spoor en de Cruquiuskade, waaronder zich de parkeergarage bevindt.
De oostzijde van het centrum heeft veel te bieden. Niet alleen ligt Artis op vrijwel loopafstand, u vindt hier tevens een bijzonder winkelaanbod in de Cszaar Peterstraat, vele restaurants en prachtige terrassen aan de VOC kade, waar het ambitieuze Oostenburg wordt ontwikkeld. Diverse scholen in de directe nabijheid en snelle uitvalswegen via de Piet Heintunnel naar de A10. Tram 7 en 26 stoppen om de hoek, u staat in 10 minuten op het Centraal Station of het Leidseplein.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 57 m2
– nieuw gerenoveerd
– lift
– eigen grond
– spectaculair uitzicht
– servicekosten nog nader te bepalen
– energielabel A