Koninginneweg 125 (2)

Luxueuze en hoogwaardig gerenoveerde appartement van ca. 89 m2 met een geweldig balkon op het zuiden, temidden in een bruisend gedeelte van Amsterdam Oud Zuid!

Bij de renovatie van deze woning is veel aandacht uit gegaan naar de details en afwerking. Door het gehele appartement ligt een eikenhouten vloer in een Hongaarse punt en zijn er Maretti spots aanwezig. Verder is er gekozen voor een zeer efficiënte indeling waarbij er twee slaapkamers en een zeer ruime badkamer zijn gerealiseerd.

Indeling
Entree, u heeft uw opgang vanaf de bel-etage. Via de privé trap komt u binnen in het appartement. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en opvallend zijn de hoge plafonds (ca. 2,81 meter) en de totale breedte van de woning (ca. 6,15 meter). De hoge plafonds in combinatie met de grote raampartijen maken dat de woonkamer veel natuurlijk lichtinval geniet. Het woongedeelte is ruim van opzet en biedt meer dan voldoende plaats voor een grote zitopstelling en een apart eetgedeelte. De open keuken geniet een prominente plek en beschikt over een kookeiland met een bargedeelte. Natuurlijk is de keuken voorzien van allerlei inbouwapparatuur zoals bijvoorbeeld o.a. een inductiekookplaat, koelkast, vriezer, wijnklimaatkast en een Quooker.
De twee slaapkamers zijn aan de achterkant van de woning gelegen. De master bedroom is royaal te noemen en beschikt bovendien over openslaande deuren naar het balkon op het zuiden. Ook de tweede slaapkamer is goed van formaat en heeft toegang tot het balkon.
De badkamer is in het midden van de woning en bijzonder ruim van opzet. We mogen hier ook spreken van een volwaardige badkamer met een inloopdouche, vrijstaand bad en dubbele wastafel met eikenhouten wasmeubel. Mooi detail is ook het plafondhoge glazen paneel bij de douche.
In de hal zijn nog een separaat toilet en een kast voor uw machine en droger aanwezig.

De Koninginneweg
De straat werd in 1888 vernoemd naar koningin Emma, de tweede echtgenote van koning Willem III, die vlak voor de dood van Willem in 1890 de koninklijke taken overnam tot 1898 als regentes voor hun nog minderjarige dochter, Wilhelmina. De straat lag toen nog in de gemeente Nieuwer-Amstel. Na de annexatie van dit deel van Nieuwer-Amstel in 1896 behield de straat zijn naam.

Kortom, een heerlijke 3 kamer appartement met een ruim balkon! U hoeft alleen u spullen mee te nemen en dan kan u direct beginnen met genieten.