Oosterpark – kap

Luxueus, hoogwaardig gerenoveerd en energiezuinig appartement van ca. 57 m2, met een zeer royaal dakterras van ca. 40 m2, op een top locatie aan het Oosterpark!

Deze woning maakt onderdeel uit van een zeer smaakvol vernieuwbouwproject. Het betreft een project van in totaal 5 woningen met wisselende afmetingen tussen de 56 en 128 m2. Ieder appartement is uniek van soort en biedt voor ieder wat wils. Bijzonder aan het project is het behoud van het oorspronkelijke karakter uit 1896, dit terwijl het toch hedendaagse appartementen zijn geworden. De indelingen zijn bovendien zeer efficient te noemen. De enorme raampartijen zorgen voor een overdaad aan licht aan zowel de voor- als achterzijde.
Bij de renovatie is veel aandacht uit gegaan naar de details, afwerking en isolatie. In alle appartementen ligt een eikenhouten vloer in een visgraat motief gelegd en zijn er inbouwspots aanwezig. Ook is er vloerverwarming met verschillende zones. Bijzonder zijn de gekozen kleuren en de gebruikte materialen, alles is zorgvuldig op elkaar afgestemd. De woningen zijn niet alleen intern gerenoveerd, maar ook het gehele pand is grondig aangepakt. Van de fundering tot het dak en al het tussenliggende is vernieuwd en gemoderniseerd. Qua isolatie is er het maximale gedane binnen de mogelijkheden van een klassiek pand. Door het toepassen van deze specifieke materialen hebben alle woningen een A-label gekregen!

INDELING
Entree, de prachtige origineel voordeur geeft toegang tot de rijkelijk versierde vestibule. Het oorspronkelijke karakter komt hier duidelijk terug in de marmeren afwerking en de decoratieve ornamenten op wanden en plafonds. Via het nieuw gerenoveerde trappenhuis bereikt u de voordeur van het appartement op de 3e verdieping.
U komt binnen in de hal waar het mogelijk is een jassengarderobe te creëren. De woonkamer is aan de voorzijde van het pand gelegen. De ramen bieden uitzicht over het Oosterpark en de prachtige originele kroonlijst die het pand rijk is. 
De zitopstelling nodigt uit om lekker te ontspannen terwijl u zicht heeft op het groen van het tegenover gelegen park. Er zijn meerdere opstellingen mogelijk om hier uw eigen draai aan te geven. Het eetgedeelte biedt plaats voor een ruime eettafel. De keuken is zeer functioneel ingedeeld en biedt veel opbergmogelijkheden. Verder is de keuken voorzien van allerlei inbouwapparatuur zoals bijvoorbeeld een Quooker, inductiekookplaat met interne afzuiging, combi-magnetron, koelkast en vriezer van Bosch. Het dikke werkblad draagt bij aan de luxueuze en eigentijdse uitstraling van de woning.
De slaapkamer is gelegen aan de rustige achterzijde van het appartement en en geeft het idee van een hotelsuite. Er is een indeling gemaakt waarbij het bed in het midden van de ruimte staat en dus direct uitzicht heeft op de groene binnentuinen. Aan weerszijden van het bed is het mogelijk om grote kledingkasten te plaatsen. De en-suite badkamer is afgesloten middels een grote glazen deur en beschikt over een zeer ruime inloopdouche met een bankje. De wastafel lijkt sprekend uit een hotel te komen en is aan de achterzijde van het bed gesitueerd.
Via de vaste trap heeft u toegang tot het meer dan spectaculaire dakterras van ca. 40 m2. Hier voelt u zich de koning te rijk en torent u letterlijk boven alles in iedereen uit. Het uitzicht over het Oosterpark is dan ook daadwerkelijk fenomenaal te noemen. Verder is er in de hal een apart toilet en ook is er een kast voor wasmachine en droger gecreëerd.

LIGGING
De woning is gelegen in stadsdeel Oost, in de gezellige Oosterparkbuurt. Het belangrijkste aspect is natuurlijk het Oosterpark direct voor de deur. Verder zijn er diverse voorzieningen te vinden op o.a. het Beukenplein en de Eerste Oosterparkstraat. Aan goede horeca rondom het Oosterpark is geen gebrek zoals bijvoorbeeld Tapperij de Eeuwige Jeugd, café Kuijper, De Biertuin Oost en Bar Bukowski. Ook Oostpoort biedt een grote verscheidenheid aan winkels, café’s en restaurants, een zwembad om de hoek en heerlijke terrassen langs het water.  
Verschillende bezienswaardigheden zijn nabij gelegen, zoals het Tropenmuseum, Artis, Hortus Botanicus Amsterdam, Hermitage en Koninklijk Theater Carre. Recreëren kan voor de deur in het Oosterpark of aan de Amstel. 
De uitvalswegen zijn gunstig ten op zichten van de A-10 ring. Via afrit S113 zijn ook de A1 en A2 goed bereikbaar. Tevens zijn er voldoende aansluitingen voor het openbaar vervoer. Tramlijn 1, 3 en 19 ligt op loopafstand, het Amstelstation en treinstation Muiderpoort liggen op enkele minuten fietsafstand.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De VvE bestaat uit 5 leden en professionele beheerd zal worden aangesteld. De servicekosten zijn nog niet vastgesteld em de VvE staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

EIGEN GROND/ ERFPACHT
Het appartement is gelegen op eigen grond.

BIJZONDERHEDEN
– Woonoppervlakte ca. 57 m2
– Enorm dakterras van ca. 40 m2
– Energielabel A
– Gelegen op eigen grond
– Vernieuwbouwproject
– Nieuwe fundering
– HR++ beglazing
– Vloerverwarming
– Projectnotaris Hartman LMH
– Servicekosten worden nog vastgesteld
– Oplevering in overleg