Spinozastraat 

 

Luxueus en hoogwaardig gerenoveerd appartement van ca. 62 m2 met 2 slaapkamers en een balkon van ca. 4 m2, op een top locatie aan de rand van het centrum van Amsterdam!

Deze woning maakt onderdeel uit van een renovatieproject van in totaal 3 woningen. Ieder appartement is uniek van soort en biedt voor ieder wat wils. Bijzonder aan deze woningen is het behoud van het oorspronkelijke karakter, dit terwijl het toch hedendaagse appartementen zijn geworden. De indelingen zijn bovendien zeer efficient te noemen. De enorme raampartijen zorgen voor een overdaad aan licht aan zowel de voor- als achterzijde.
Bij de renovatie is veel aandacht uit gegaan naar de details en afwerking. In alle appartementen ligt een eikenhouten vloer in een visgraat motief gelegd en zijn er inbouwspots met dimmers aanwezig. Ook is zijn alle vloeren en plafonds extra geisoleerd en beschikken de appartementen over vloerverwarming.

Indeling
Entree, via het nieuw gerenoveerde trappenhuis komt u op de 2e verdieping. U komt binnen in de ruime hal welke zicht heeft naar de woonkamer. De woonkamer bestrijkt de gehele breedte en geniet een erg veel lichtinval.
De kamer is opgedeeld in een zitgedeelte en een eetgedeelte. De zitopstelling nodigt uit om lekker te ontspannen terwijl u vrij uitzicht heeft op op het vele groen en het water direct voor de deur. Ook de panden aan de overzijde van het water zijn erg indrukwekkend om te zien en op goede afstand gelegen. Ook heeft u middels openslaande deuren toegang tot het Frans balkon. De tv is op een subtiele manier in de muur geintegreerd en er is extra kastruimte aanwezig.
Het eetgedeelte biedt plaats voor een ruime eettafel. De keuken is tevens gemaakt om aan te leven en bovendien een echte eye-catcher qua materialen. Verder is de keuken voorzien van allerlei inbouwapparatuur zoals bijvoorbeeld een Siemens combi-magnetron, oven, inductiekookplaat, koelkast en vriezer en natuurlijk een Quooker. Het Dekton werkblad draagt bij aan de luxueuze en eigentijdse uitstraling van de woning. Bijzonder is dat dit werkblad ook weer terug komt in de achterwand van de keuken. Tevens is er nog een aparte nis waar ook hetzelfde blad weer in terug komt. Deze nis is erg geschikt voor bijvoorbeeld een koffiebar en ook is ere en wijnklimaatkast aanwezig.
De beide slaapkamers zijn gesitueerd aan de achterzijde van het appartement en zijn ruim van formaat. De master bedroom heeft middels stijlvolle openslaande deuren toegang tot het balkon. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een marmeren wastafel van Piet Boon. Alle kranen zijn uitgevoerd in koperkleur en een glazen douchewand zal nog worden geplaatst.
In de hal is een apart toilet en ook is er een kast voor wasmachine en droger gecreëerd.

Omgeving
De Spinozastraat is daadwerkelijk een verborgen juweel in het centrum van de stad te noemen. De straat kenmerkt zich door de grote rust, de hoeveelheid groen en de ligging aan het water. Het is met de auto slechts mogelijk om vanaf 1 zijde de straat in te rijden en u heeft dan ook geen doorgaand verkeer voor de deur. De brede groenstrook is niet alleen mooi om te aanschouwen, maar biedt ook ruimte voor ontspanning en er is een speeltuintje aanwezig. Alle panden in de straat zijn van vergelijkbare bouwjaren en u heeft hier dan ook het idee terug te gaan in de tijd.
De Spinozastraat ligt in de Weesperbuurt. Deze buurt is rijkelijk voorzien van vele horecagelegenheden. In de directe woonomgeving vind je Artis, Hortus Botanicus, het Waterlooplein, Stopera en de oude Diamantbeurs ligt om de hoek. Het openbaar vervoer bevindt zich bij het Weesperplein en via de Wibautstraat bent binnen enkele minuten de stad uit per auto.